Followers

Saturday, 25 August 2012

tutorial shawl satin semudah 1,2,3


assalamualaikum............


1. ambil tudung satin. pinkan kat belakang. bagi sebelah pendek dan sebelah panjang.


2. ambik bahagian yang pendek pinkan kat sebelah opposite sides dari dia.


3. yang belah panjang tu, kalian angkat perlahan-lahan. make sure perlahan-lahan ye =)


4. dan letak kat atas kepala


5. adjust kan dia. letak jarum peniti kiri kanan tudung.
(p/s; mintak maaf tudung agak tak menjadi di situ sebab saya tak letak jarum pape. kemalasan yang melanda...ooohhhh ~)



6. ciapppp!!!!


12 comments:

  1. Oo.. semudah 1 2 3. Try pkai dpn kipas tgk. Mst sesusah 4 5 6. Haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh je tpi kne off dlu kipas tu.hee =)

      Delete
  2. wah.. lawa nya ne anak.. :)beautiful ..

    ReplyDelete
  3. Lepas ni, bolehlah saya
    try shawl jenis satin pulak!
    Tapi bila tgk org pkai, ok lah! (:

    Neway, good info!

    ReplyDelete
    Replies
    1. trimas zahra! jom kite cbe beramai2.. =)

      Delete
  4. tak penah try satin,macam susah nak handle sebab kain dia licin T.T . tapi fizah buat nampak senang jeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sy akui shawl satin mmerlukan jarum peniti yg bnyak.sabo jelah kan mudz =)

      Delete