Followers

Saturday, 4 August 2012

ipoh mari~

assalamualaikum.. pada suatu petang yang indah = petang tadi, ayah ajak kita orang satu keluarga pegi jalan-jalan cari baju raya versi lelaki pulak (ayah ngan adek lelaki xde baju melayu lagi). perjalanan mengambil masa yang sangat lama iaitu sejam. cehhhhhh, lama la sangat kan. ipoh mari ipoh mari~~




gua dah sampai naik atas kereta ni. amacaamm, sang + seng tak gua.? =)



tolong, lepaskan saya. tolongggg tolonggg toooo longg. -penuh dramatik. drama bersambung minggu depan =')



sang seng kembali. gua dah cekak cekak pinggang macam ni. tolong takut la bro. 
pliiiizzzzzz~  sang seng marayu.



round round mall, achik terus tarik baju yang berkenan di hati. bertukarrrr~ ohsem la tak perlu bilik persalinan untuk tukar baju.




terlompat lompat tanda kegembiraan abadi yang melampaui batas nye punnn. hehe



perundingan serius dibuat untuk membuat keputusan sama ada perlu atau tidak alat mainan ini dibeli.



bez sangat ke senapang ni. barbie doll lagi cool auuuwww~



'saya comel. tolong beli saya', kata beliau dalam hati



beliau dan partner beliau >.<



tarik gigi dia. kecian si chipmunk yang jongang  =.='



tarik telinga dia. asal la adik adik aku semua mengganas hari ni. tolong contohi perangai kakak kamu. =)



awak nak kena penampar laju laju tak. sebab apa comel sangat hah~~



kepenatan yang melampau. sampai nak testing seluar pun dah tak larat, kena duduk =')



abis shopping, hujan... kereta ada kat seberang sana. ayah cakap kan best kalau ada kunci automatik. bila kita nak je, kereta tu datang sendiri kat kita. alaaaa, macam tuan anjing panggil anjing tu. alahai ayahku >.<



masuk je dalam kereta, terus try main senapang baru. orang yang menembak.....



orang yang takut ditembak!!!!!



aku? dapat seketul t-shirt comel dan 2 inner syria. peminat inner syria tegar... =>


sekian =)

26 comments:

  1. Replies
    1. wah msti la..jom pakat ramai2 shopping!

      Delete
  2. orang ipoh ea , MR.s kite org tapah, kakak dia duduk taman bitni, jadi boleh la kalau kite dtg ipoh jumpe awak ..hee

    ReplyDelete
  3. seronoknya shopping raya

    ReplyDelete
  4. Nanti bg no.fone kat kite mebi nnt dalam masa terdekat kite nak g perak . .

    ReplyDelete
  5. Wahh.. loving background.. hohoh.. nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tpi warna warni sgt.. btw, thankz =)

      Delete
  6. aku daatang melawat sesama bloger:

    other my blog:

    http://junkis-mot.blogspot.com
    http://junkies-taziek.blogspot.com
    http://asepjunkis.blogspot.com

    come in back ea tq ^_^

    ReplyDelete
  7. amboi bnyk nye blog ko..ok >.<

    ReplyDelete
  8. banyaknya anak patung.hahaha

    http://impiananakjalanan.blogspot.com/2012/08/bila-cinta-ditolak.html

    ReplyDelete
  9. wah... dah shopping raya..
    sy msih blum lgi.. huhu

    psang la.. sng skit nk berborak nti.. teng~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. um..insyllah akn diusahakan =) pe lagi, moh la kite shoppng =)

      Delete
  10. wah.. dah shopping ry.e.. comel ea ptung2 tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel comel.. tpi mmpu tengok je xleh nak beli(T_T)

      Delete
  11. waaaahhhh..da shopping raya daa..

    ReplyDelete
  12. haha..up to u.. :D
    btw,bes ek soppink.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes bes..pegi la shopping gak msti best.. =D

      Delete
  13. Comelnya Mickey Mouse =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/proud-of-you-hero-of-malaysia-dlcw.html

    ReplyDelete
  14. huyoohh~~
    best2 dapat shopping2 kan. :)

    btw, jemput dtg ke teratak belog kecik :)

    ReplyDelete