Followers

Tuesday, 7 August 2012

spec hello kitty

assalamualaikum. =)

sudah seminggu lebih tak boleh tidur malam. siang baru boleh tertidur dalam kul 8 pagi. pelik nya manusia ni. apakah delima dilema yang ku lalui ini akan berterusan. atau mungkin sekejap saja. oh oh~ lagu snsd bergema..... ada suggestion tak macam mana nak setelkan masalah eden ni. =(




semalam kan, waktu tengah-tangah tension tak leh tido, eden ronda ronda la google sana sini last last stop searching kat spec hello kitty ni. COMEL rasa macam nak patah-patahkan je spec ni~ lagipun sebab spec orang bukan spec kita kalau spec kita dah lama simpan dalam peti keselamatan dah *tipu. sejak dari hari tu (semalam), eden memang dah dilamun cintoo ngan spec hello kitten ni. semalam jugak, eden pegi search harga kalau dijual secara on9. ada la dalam rm10-15. TAK TERMASUK POSTAGE.





sejak dari hari tu (pagi tadi), eden berikrar akan mencari sendiri beliau ni. sebab eden memang dah berkenan ketat-ketat sama lu. sejak dari hari tu (petang tadi), eden pun berjalan-jalan mencari angin bersama adik tercinta sambil mata tak lepas memandang deret-deret kedai yang ada menjual beliau ni. tup-tup jumpa. maka terlompat-lompat dengan penuh keayuan lah eden ni. *tipu



nak tau harga dia berapa. rm5.90. diulangi.... RM5.90!! maka eden pun tersengih-sengih kambing seperti gambar di atas.


sampai kat rumah pun, sengih masih belum pudar dari mulut eden. teruskan bersengih, tak perlu kata apa-apa... =) sekiannn...................



30 comments:

  1. lagi cantek kalu ada hidong besar ngan misai.. ahakz... nice...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..idung mmg da bsar..nxt entry wat spek n misai plak.. *joking haha =)

      Delete
  2. cute jee la spek tue..haha.. btw,, done follow blog awak..follow balik ye...

    ReplyDelete
  3. comelllllllllllllllllllllllllllllllllll

    ReplyDelete
  4. Tidurlah.. tidurlah... ahahah..

    ReplyDelete
  5. alohh...comelnyee...!mst setiap kali kuar pki nii...xpon.kat umah pon pki gakk..hehe:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kua xconfident nk pkai..dlm blik je..wee~ :)

      Delete
  6. singgah & follow...x jumpe chatbox awk la..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xpasang pun charbox agi.. thankz ye miss pinX =)

      Delete
  7. selamat malam...
    fizah sungguh cantik :D

    kunjungan balik dari : http://opick-myfirstblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam..cik opick pun sungguh cntik juga.. haha =)

      Delete
    2. haha,aduhhh,,, saya laki-laki bkan pmpuan xD

      fizah, follow blog saya ya, saya sudah follow blog punya fizah #94

      Delete
  8. alolo comelnya . . nak jugak lah cari hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe agi..jom beli skunk..jgn lpe beli yg murah saja =)

      Delete
  9. spek yana samsuddin! memang sweet :D
    follow sini :)

    ReplyDelete
  10. COMEL jew spek tuu. hello kitty lagi. pinjam boleh? haha :DD

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. mari beli mari beli..hehe ;D

      Delete
    2. awak ade jual ke spek hk / spek arnab

      Delete
  12. same cm kite punye tp kale pink.. ihikk..
    murah hrga tu.. kite beli rm8 x silap.. mahal sikit je..

    ReplyDelete