Followers

Monday, 3 September 2012

my best friend wedding

assalamualaikum.... >.<

alolololo....rindunya kat blog saya sowang-sowang ni. *ayat kegedikan sedikit je okeh. dah lama tak online dan dah lama tak blogwalking. suka jalan-jalan kat blog koranggggsss pastu baca-baca korang punya entry. pastu suka jugak mengomen dan bertanya itu ini kalau ada perkara yang tak difahami dalam blog korang tu. pastu pastu pastu....... sampai esok asyik pastu jee...

khamis lepas kan, kita ada pegi kelantan sebab best friend kita masa kat mrsm kuala berang dah nak kawinnnn... sediy sikit dia dah nak kawin takut nanti dia dah tak pedulikan kita orang yang still single ni lagi. selfish lettuuww... lepas dah sedih tu konpemlah gembira balik untuk dia. sapa tak nak kawinnnn oii....


ni lah gambar artis yang nak kawin tu. kenal tak? muka berseri-seri manis je tengok macam cokelat ferro ro rosyen tu. *sue, siti mendoakan yang terbaik untuk kamu berdua dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu. korang pun kena berdoa sekali.. (ugut  =p )



ni masa khatam quran. first time tengok real orang nak kawin wat majlis macam ni. selalu pegi kenduri makan je pas melantak sampai pitam angkat kaki tinggi-tinggi blah dari tempat kejadian.

  

manghadapi masalah kritikal untuk berposing. perlu lebih bekerja keras mencari idea bernas untuk pose depan kamera pada masa akan datang. eh perlukahhhh?



kawan saya yang paling kanan itu bukan lah menghidapi pakinson seperti yang kalian fikirkan. mungkin beliau nerves sikit untuk bergambar dengan saya.. eerrrkkkk??



gambar kawan satu sekolah yang pegi wedding tu. best sangat berapa tahun dah tak jumpa. majoriti semua tak berubah n maintain baby face gitu..


bye bye byeee.... >.<


20 comments:

  1. agak sensitip bila sebut pasal kawen2 ni.. HAHA
    -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju..isu sensetip cam dah jdi isu perkauman plak.. nk sensetif je.. =)

      Delete
  2. Rasa dewasa je tgk kawan2 rapat kita dah kahwin haha ;D
    jealous pun ada ye dak?

    ReplyDelete
  3. jgn risau...lepas ni mesti turn awak pulak kawen :)

    ReplyDelete
  4. sian btol sy tgk kwn awk tu hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon..tpi xleh nak buat ape2 dah..hehe

      Delete
  5. tak pa BFF sampai bila-bila walaupun dah kawin..he..he..comel pengantinnya....nanti ada jodoh turn u lak..tq ya sudi komen kat blog kak ita,kak ita follow blog cute ne juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz kak ita..blog kak pun kitu miut gitu =)

      Delete
  6. Lepas nie turn fizah pulak hee . . InsyaAllah , tahun depan kite jadi penduduk tetap kat perak, boleh jumpe selalu hee ;)

    ReplyDelete
  7. wahh awalnye kawen..pasni bley laa turn awk plak, hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. calon pon xde lagi.. tunggu siti dlu lah =)

      Delete
  8. comeinyer pelmn kawan tu...cik fizah biler lgi? (soklan biasa ;p)
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnk langkah bendul..tnggu cik yaya dlu okey..hehe ;p

      Delete
  9. bestnya dah kahwin..hehe..semoga hubungan mereka kekal abadi selamanya..

    ReplyDelete
  10. nice wedding...tak sabar pulak nak kawen.hahaha.:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..doakan pasni lissa plak kawin ok..hehe =)

      Delete
  11. kwn zz pun dh ramai yg khwin.. tahniah ye. moga berkekalan hingga ke syurga.. =)

    ReplyDelete